Toyota Material Handling Srbija

Toyota Material Handling Serbia

TMHE-Toyota Material Handling Europe je osnovana 2005. godine sa ciljem da uspešno rukovodi operacijama rukovanja opremom Toyote i BT-a u Evropi. Ova nova kompanija donosi znatno iskustvo na evropskom tržištu opreme za manipulaciju teretom. Decenijama, kako BT tako i Toyota su bili lideri po pitanjima kvaliteta, inovacija i usluga servisa. 2006-e je obeležena 60-ogodišnjica od osnivanja BT-a i 50-godišnjica proizvodnje prvog Toyota viljuškara.

Industrijska oprema d.o.o.

Industrijska oprema d.o.o. je generalni zastupnik i ovlašćeni servis Toyota Material Handling Equipment za Srbiju. Zato su nam poverenje poklonile i domaće i strane finansijske institucije, tako da Toyota proizvode možete dobiti po veoma povoljnim uslovima na kredit ili lizing.
Naša prednost ogleda se u kvalitetu ponuđenih proizvoda, kompletnoj usluzi inženjeringa i tehničkog savetovanja, kao i visoko-specijalizovanom servisu.

U susret Vašim zahtevima

Projektovan prema potrebama evropskog kupca, "naš" opseg proizvoda nudi prava rešenja za sve vaše potrebe u vezi sa rukovanjem materijalima, od utovara i istovara, do podizanja porudžbine, rada sa stakerima i horizontalnog transporta. Sa TMHE takođe možete računati na rasprostranjen opseg rešenja prilagođenih vašem poslovanju, uključujući rukovođenje "flotom" (većim brojem jedinica), fleksibilne uslove iznajmljivanja, prilagođenim finansijskim paketima, kao i obnovljenom polovnom opremom dostupnom za kupovinu. Mi takođe nudimo mogućnost ugovora za potpuni servis koji podrazumeva raznovrsni niz nivoa usluge, kao i isporuku (autentičnih) originalnih delova 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Reference