Učitavanje...

Pređite na električni pogon sa novim Toyota Traigo80

od 2 do 3,5 tone

Predstavljamo novi Toyota Traigo80 od 2 do 3,5 tone

Povećajte svoju produktivnost - pređite na električni pogon.

Novi Traigo80 je stigao

Otkrijte našu novu generaciju električnih viljuškara Toyota Traigo80 Serije 9 nosivosti od 2 do 3,5 tone. Dostupan je i sa litijum-jonskom baterijom. Karakteriše ga odlična ergonomija u robusnom dizajnu za rad u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

Visoka izdržljivost

Pogodan za rad u teškim uslovima zahvaljujući potpuno metalnoj šasiji, izboru kabine i dobro zaštićenom elektro motoru.

64,9 dB

64,9 dB čini novi Traigo80 Serije 9 veoma tihim viljuškarom.

5,9 kW/h

Za novi Traigo80 Serije 9 nosivosti 2,5 t prosečna potrošnja energije je 5,9 kW/h.

600 mm

Za manipulaciju sa većim teretima, kako biste zadovoljili potrebe vašeg rada, izaberite viljuškar sa nosivošću na 500 ili 600 mm utovarnog centara tereta.

Li-jonska snaga

Sa litijum-jonskom tehnologijom, Traigo80 Serije 9, omogućeno je brzo i jednostavno punjenje. Izbegavate zamenu baterije uz održavanje visokih performansi tokom cele smene.

Duže sa manje

Čak i sa najmanjom baterijom i punjačem, moguć je pun rad tokom cele smene od 8 sati. Punite Traigo80 dva puta po 15 minuta između glavnih radnih perioda i uključite ga na 45 minuta tokom pauze za obrok u sredini smene.

Inteligentni energetski paket

Disciplinarna punjenja mogu omogućiti viljuškarima čak i sa najmanjim energetskim paketom da rade 24 sata dnevno. Traigo80 dolazi sa 2 energetska paketa koji odgovaraju vašim operacijama.

Prava energija za vas

Koju god bateriju da izaberete, pokriveni ste. Traigo80 Serije 9 je takođe dostupan i sa tradicionalnom olovnom baterijom, sa otvaranjem bočnih vrata za laku promenu baterije.

Interaktivan

Opcioni integrisani ekran osetljiv na dodir u boji pruža operateru odličan intuitivan interfejs, pokazujući ključne informacije o tome kako povećati efikasnost i produktivnost pri radu sa Traigo80.

Udoban

Naslon za ruke omogućava izbor različitih opcija za rukovanje teretom: mini ručice, multifunkcionalne ručice ili multifunkcionalni džojstik, šta najbolje odgovara vašim potrebama.

Tih

Potpuno amortizovana kabina - prostor za vozača nudi optimalnu udobnost za vozače sa manje vibracija i buke za produktivne operacije.

Ergonomičan

Prostrana otvorena ili zatvorena kabina sa podesivim sedištima, omogućuje vozaču tokom cele smene, bez obzira na vremenske prilike, komotan rad.

Pogledajte našu kompletnu ponudu Toyota Traigo80 čeonih viljuškara.

Novi Traigo80
Novi Traigo80
Novi Traigo80
Novi Traigo80

NOVOSTI