Učitavanje...

Servis viljuškara

Industrijska oprema

Servis Industrijske opreme
autorizovani, specijalizovani i uvek dostupni servis Toyota viljuškara

Naša prednost ogleda se u kvalitetu ponuđenih proizvoda, kompletnoj usluzi inženjeringa i tehničkog savetovanja, kao i visoko-specijalizovanom servisu.
Raspolažemo servisnim vozilima dostupnim u svakom trenutku na celoj teritoriji naše zemlje kao i kompletnim i potrebnim alatom za sve vidove intervencija.

Servis viljuškara na koji se možete osloniti

Servis Toyota viljuškara nudi:

  • Najkvalitetniju uslugu servisa viljuškara
  • Brzu isporuku potrošnog materijala i rezervnih delova
  • Održavanje u garantnom i vangarantnom roku

Redovan servis je za našu kompaniju jednako važan kao i prodaja proizvoda. Naša servisna služba Vam je dostupna u bilo koje doba i na bilo kojem području. Naši servisni planovi održavaju Vaše poslovanje i pomažu vam da maksimalno iskoristite svoje viljuškare. Na taj način sve projekte možete planirati sa potpunim poverenjem. Pomoći ćemo Vam da prilagodite svoj plan servisa tako da tačno odgovara vašim potrebama. Tim našeg servisa čine obučeni, visokokvalifikovani eksperti mašinske i elektrotehničke struke: hidrauličari, pneumatičari, elektroničari, mehaničari, automatičari kao i serviseri rashladne i klimatizacione tehnike.

Popunite online zahtev za servis na našem sajtu i ostvarite dodatni popust!


Online zahtev za servis


Pažljivo osluškujući Vaše potrebe i zahteve, uveli smo novu dežurnu telefonsku liniju za servis. Na ovaj način smo omogućili brzu i kvalitetnu uslugu kad god Vam je ona potrebna. Za sve hitne slučajeve, od sada nas možete kontaktirati tokom praznika i neradnim danima na broj telefona +381 (0) 62 645 486.

Servis viljuskara Toyota

NOVOSTI