Učitavanje...

German Design Award Winner 2024

Toyota litijum-jonski punjač sa kablom dobitnik nagrade

Predstavljamo Toyota litijum-jonski punjač sa kablom dobitnik nagrade German Design Award Winner 2024

U objašnjenju odluke žirija stoji sledeće: “Priključak za punjenje vozila s ltijum-jonskim baterijama impresionira svojim robusnim dizajnom koji je osmišljen tako da pruži funkcionalnost i praktičnost rukovanja. Ergonomska ručka s neklizajućim premazom od gume udobno i čvrsto leži u ruci te se lako koristi čak i kada nosite rukavice.”

Litijum-jonski punjač sa kablom

Naš litijum-jonski energetski sistem je idealan za oštra okruženja. Iako je dizajn usmeren na korisnika, ima gipki izgled i osećaj. Jednostavna za upotrebu, ova dobro izbalansirana ručka ima gumenu površinu protiv klizanja i zgodno dugme za lako rukovanje u radnim prostorima, dok nosite rukavice ili čak sa mokrim ili masnim rukama. Trajni obrasci vizuelno stvaraju prepoznatljiv identitet. Jedinstveni poklopac od tkanine na kablu — sa šarom i mat završnom obradom — dodaje vrhunski izgled. Pravi MVP u oblasti rukovanja materijalom.

Izjava žirija

Punjač za viljuškare sa Li-ion baterijama impresionira svojim robusnim dizajnom, koji je dizajniran za funkcionalnost i praktičan rad. Ergonomska ručka sa neklizajućim gumenim premazom udobno i bezbedno leži u ruci i lako se koristi čak i kada nosite rukavice.

Nagrada German Design Award Winner 2024

NOVOSTI