Učitavanje...

Industrijska oprema

O kompaniji

Industrijska oprema d.o.o.
generalni zastupnik i ovlašćeni servis Toyota Material Handling Equipment za Srbiju

Naša prednost ogleda se u kvalitetu ponuđenih proizvoda, kompletnoj usluzi inženjeringa i tehničkog savetovanja, kao i visoko-specijalizovanom servisu.
Nudimo prava rešenja za sve vaše potrebe u vezi sa rukovanjem materijalima - od utovara i istovara, do podizanja porudžbine, rada sa stakerima i horizontalnog transporta.

23

godine sa Vama

Industrijska oprema osnovana je krajem 2001. godine i generalni je zastupnik i ovlašćeni servis Toyota Material Handling Equipment za Srbiju.

1040m2

servisne radionice i skladišni prostor

Servis industrijske opreme ima skladišni prostor od 640m2, kao i servisnu radionicu od 400m2. Radionice i servisna vozila poseduju potpun alat za sve vrste intervencija.

24h

servisna podrška

Industrijska oprema ima 14 mobilnih servisa na teritoriji Srbije. Oni su dostupni 24 sata za naše kupce. Takođe vršimo isporuku (autentičnih) originalnih delova 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Industrijska oprema d.o.o.

Industrijska oprema d.o.o. je generalni zastupnik i ovlašćeni servis Toyota Material Handling Equipment za Srbiju. Poverenje su nam poklonile i domaće i strane finansijske institucije, tako da Toyota viljuškare možete dobiti po veoma povoljnim uslovima na kredit ili lizing. Naša prednost ogleda se u kvalitetu ponuđenih proizvoda, kompletnoj usluzi inženjeringa i tehničkog savetovanja, kao i visoko-specijalizovanom servisu.

Projektovan prema potrebama evropskog kupca, naš opseg proizvoda nudi prava rešenja za sve vaše potrebe u vezi sa rukovanjem materijalima, od utovara i istovara, do podizanja porudžbine, rada sa stakerima i horizontalnog transporta. Sa TMHE takođe možete računati na rasprostranjen opseg rešenja prilagođenih vašem poslovanju, uključujući rukovođenje flotom (većim brojem jedinica), fleksibilne uslove iznajmljivanja, prilagođenim finansijskim paketima, kao i obnovljenom polovnom opremom dostupnom za kupovinu.

Takođe Vam nudimo mogućnost ugovora za potpuni servis koji podrazumeva raznovrsni niz nivoa usluga, kao i isporuku autentičnih originalnih delova 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Obezbeđujemo izuzetnu efikasnost sa svakim našim proizvodom.

Toyota Material Handling

Viljuškari, usluge i rešenja od Toyote

Toyota je aktivna širom Evrope i pruža kompletan asortiman viljuškara i opreme za skladištenje kao što su paletni viljuškari, elektro-paletni viljuškari, elektro-stakeri slagači, komisioneri, regalni viljuškari, usko-hodnični viljuškari, vučna vozila, čeoni dizel i gasni viljuškari, čeoni elektro-viljuškari i poluautomatska vozila.

Naši proizvodi se mogu koristiti u širokom spektru aplikacija i okruženja poput hladnjača, proizvodnje, maloprodaje, skladišta i transporta i distribucije.

Podržani uslugama i rešenjima, kao što su iznajmljivanje viljuškara, prodaja polovnih viljuškara, servis, delovi, finansiranje i obuka operatera, težimo da budemo prvi izbor za partnera u rešenjima za rukovanje materijalima. Uz dugogodišnje iskustvo u proizvodnji sa ponosom smo ponosni na proizvodnju inovativne i kvalitetne opreme za rukovanje materijalima prema Toyota proizvodnom sistemu (TPS).

NOVOSTI