Učitavanje...

Nagrade

Toyota viljuškari

Predstavljamo Vam modele Toyota viljuškara, dobitnike prestižnih svetskih nagrada za kvalitet i dizajn

Toyota ima snažnu međunarodnu reputaciju za razvoj funkcionalnih i ergonomskih viljuškara sa karakterom i stilom.

Nagrada Traigo 80 If Design Award 2019

Regalni viljuškar Toyota BT Reflex-E dobio je German Design nagradu za dizajn za 2022. godinu

Model BT Reflex E serije od Toyota Material Handling-a je nagrađen sa German Design nagradom za dizajn 2022. Njegov čist i funkcionalan dizajn postigao je pobedničko mesto u kategoriji Excellent Product Design.

Nagrada Traigo 80 If Design Award 2019

Električni viljuškar Toyota Traigo80 dobio je German Design nagradu za dizajn za 2019. godinu

Model električnog viljuškara Toyota Traigo80 od 6 do 8 tona nagrađen je German Design nagradom za izuzetan kvalitet dizajna. Karakterišu ga snaga, izdržljivost i jednostavnost. Viljuškar je dizajniran sa osvrtom na vidljivost, tako da vozači mogu videti dimenzije iz svakog ugla.

Nagrada BT Reflex Red Dot 2018

Toyota regalni viljuškar BT Reflex E serije dobio je Red Dot: Best of the Best nagradu za 2018. godinu

Regalni viljuškar E-serije, dizajniran i proizveden od strane Toyota Material Handling Europe, dobio je najvišu ocenu u konkurenciji "Red Dot: Best of the Best". Panel eksperata dodeljuje međunarodno priznat pečat kvaliteta samo najboljim proizvodima u kategoriji.

Nagrada BT Reflex German Design 2018

Toyota regalni viljuškar BT Reflex R serije dobio je German Design nagradu za 2018. godinu

Model BT Reflex R serije od Toyota Material Handling-a je nagrađen sa German Design nagradom za dizajn 2018. Njegov čist i funkcionalan dizajn postigao je pobedničko mesto u kategoriji Excellent Product Design.

Nagrada BT Reflex iF Design 2017

Redizajnirana serija BT Reflex O-serija donosi iF Design nagradu za 2017. godinu

Toyota Material Handling Europe je dobitnik ovogodišnje nagrade iF DESIGN, svetski priznate nagrade za dizajn. BT Reflex O-serija viljuškara pogodnih za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, pobedila je u kategoriji proizvoda automobila i vozila.

Nagrada BT Levio German Design 2016

Toyota elektro-paletni viljuškar (odlagač) BT Levio P serije dobio je German Design nagradu za 2016. i Japansku nagradu Good Design za 2015. godinu

Po prvi put evropsko dizajnirani proizvod, serija BT Levio P, dobija jako priznatu japansku nagradu za odličan dizajn. Pored toga, ova serija paletnih viljuškara je nagrađena i sa German Design nagradom za dizajn.

Nagrada BT Lifter Good Design 2015

Ručni paletni viljuškar BT Lifter preuzima prestižnu japansku nagradu za dobar dizajn - Good Design Long Life Design za 2015. godinu

Prvobitno osmišljen 1947. godine i dizajniran 1967. godine, legendarni BT Lifter ručni paletar uvek je bio izizetno jak na tržištu, sa prodajom od tri miliona jedinica širom sveta.

Nagrada BT Levio iF Design 2015

Toyota elektro-paletni viljuškar BT Levio P serije je nagrađen sa iF Design nagradom i Red Dot nagradom za 2015. godinu

Električna BT Levio P serija sa vozačkom platformom bila je uspešna od kada je ušla na tržište 2014. godine. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, BT Levio P-serija visoko je produktivna u aplikacijama koje zahtevaju visoke performanse. Takođe je visoko produktivna i u zatvorenim prostorima.

Nagrada Traigo iF Design 2015

Toyota čeoni elektro viljuškar Traigo 80 osvaja iF Design nagradu za 2015. godinu

Toyota čeoni elektro viljuškar Traigo 80 projektovan je i napravljen u našem Evropskom dizajnerskom centru.

Nagrada Tonero iF Design 2015

Čeoni viljuškar Toyota Tonero 3.5 – 8.0 tona osvaja iF Design nagradu za 2015. godinu

Čeoni viljuškar Toyota Tonero 3.5 - 8.0 tona, razvijen u dizajnerskom centru u Japanu, predstavnik je osnovnih vrednosti kada je u pitanju globalni pristup dizajnu.

NOVOSTI