Učitavanje...

Pređite na električni pogon sa novim Toyota Traigo24

od 1 do 1,5 tone

Predstavljamo novi Toyota Traigo24 od 1 do 1,5 tone

Dizajniran za lak rad u najužem prostoru

Novi Traigo24 je stigao

Novi viljuškari Toyota Traigo24 su izuzetno kompaktni i dizajnirani za lak rad u najužem prostoru. Ovi lako upravljivi viljuškari su prilagođeni za rad u fabrikama, skladištima i prodavnicama. Veličina i fleksibilnost električnih viljuškara od 24V čine ih idealnim za širok spektar aplikacija za rukovanje materijalom.

Lak za upravljanje

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Traigo24 je savršen za rukovanje robom u uskim i skučenim prostorima, skladištenje paleta u skladištima ili istovar kamiona.

Udoban

Iako je kompaktan, Traigo24 i dalje dolazi sa prostranim prostorom za vozača, sa dovoljno prostora za noge, podesivim uglom upravljanja i dobrom vidljivošću.

Li-jonska snaga

Zahvaljujući litijum-jonskim baterijama, Traigo24 omogućava brzo i jednostavno punjenje. Izbegavajte zamenu baterije, a istovremeno održavajte visoke performanse vašeg viljuškara tokom cele smene.

Sistem aktivne stabilnosti (SAS)

Svi električni viljuškari Traigo24 su standardno opremljeni Toyota jedinstvenim sistemom aktivne stabilnosti (SAS) koji obezbeđuje odličnu stabilnost viljuškara štiteći rukovaoca i teret prilikom vožnje, okretanja i podizanja. SAS obezbeđuje naprednu tehnologiju koja povećava bezbednost i poboljšava produktivnost.

Pogledajte našu kompletnu ponudu Toyota Traigo24 čeonih viljuškara.

Novi Traigo80
Novi Traigo80

NOVOSTI