Učitavanje...

Novosti

Toyota viljuškari

XDP A lista

Toyota Industries Corporation izabrana za CDP A listu o klimatskim promenama za 2019. godinu

Detaljnije
Tonero 7 godina garancije na motor

7 godina garancije na Tonero motor

Ponosno Vas obaveštavamo da će svi poručeni viljuškari serije Tonero 1.5t do 3.5t tokom 2019. godine imati fabričku garanciju na motor od 7 godina ili 14000 radnih sati.

Detaljnije
Litijum-jonski sistemi akumulatora za Toyota viljuskare

Litijum-jonski sistemi akumulatora iz Toyote

Toyota je predstavila svoj litijum-jonski sistem akumulatora na CeMAT-u 2018. godine. Predstavljene su sjajne činjenice koje se odnose na tehnologiju, uz upečatljive prednosti koje ona donosi korisniku električnih viljuškara. Prednosti su uglavnom fokusirane na eliminaciju otpada u smislu energije, resursa, prostora i vremena.

Toyota T-Stream

Toyota predstavlja novi servisni alat T-Stream u saradnji sa Microsoftom

Toyota Material Handling, vodeći lider u industriji rukovanjem materijalima, fokusira se na to kako inovacije i povezanost mogu poboljšati uslugu svojim kupcima, kao i tehničarima. Rezultat je T-Stream, novi Toyotin servisni alat razvijen u saradnji sa Microsoftom.

Toyota Red Dot nagrada

Toyota BT Reflex E-serija viljuškara dobija nagradu Red Dot: Best of the Best

Toyota BT Reflex E-serije, dizajniran i proizveden od strane Toyota Material Handling Europe, dobio je najvišu ocenu u konkurenciji "Red Dot: Best of the Best". Panel eksperata dodeljuje međunarodno priznat pečat kvaliteta samo najboljim proizvodima u kategoriji.

Industrijska oprema ASEC sertifikat

Aftersales Service Evaluation and Certification (ASEC)

Industrijska oprema sa ponosom objavljuje da je naš servis viljuškara sertifikovan na teritoriji Srbije i Crne Gore u sklopu Toyota ASEC programa.

Detaljnije
Toyota kupila Vanderlande

Toyota Industries kupila Vanderlande

Toyota Industries je potpisala ugovor o kupovini Vanderlande-a lidera na svetskom tržištu automatizacije procesa u logistici.

Detaljnije

NOVOSTI